concert: The Baseballs in De Oosterpoort op WOENSDAG 09 OKTOBER 2024

  • The Baseballs
    Dauwpop 2011
    © Marieke Waalwijk
  • The Baseballs
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
WO.
09 OKT
THE BASEBALLS Grote zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma The Baseballs
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Baseballs in De Oosterpoort
Tickets The Baseballs:
Weet waar je koopt!
wo 09 okt
De Oosterpoort, Groningen
€ 33,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Hoe zouden nummers van Rihanna en Katy Perry klinken als ze met een jaren ’50 rock ’n roll-sound zouden worden gespeeld? Precies dat vroegen deze Duitse muzikanten zich af toen zij in 2007 een band oprichtten. The Baseballs is dan ook bekend geworden door hun covers van moderne popnummers. Zo scoorden zij een hit met hun vertaling van het nummer Umbrella van Rihanna. De covers werden zo goed ontvangen, dat het drietal meerdere keren in de prijzen is gevallen. Zo wonnen ze een Emma Award, de hoogste onderscheiding van de Finse muziekwereld, en wonnen ze in hun thuisland de Echo Muziekprijs in de categorie van ‘Beste Nationale Nieuwkomer’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Baseballs in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Baseballs

Foto The Baseballs te Dauwpop 2011 Foto The Baseballs te Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag Foto The Baseballs te Dauwpop 2011 Foto The Baseballs te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto The Baseballs te Parkpop 2017 Foto The Baseballs te Dauwpop 2011
 
Bekijk alle 32 foto's van The Baseballs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws