concert: Fischer-Z in Zaal Lux op ZATERDAG 27 APRIL 2024

  • Fischer-Z
    Pinkpop Classic 2012
  • Fischer-Z
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
27 APR
FISCHER-Z 20:00 uur Zaal Lux, Herenthout
2024
Hoofdprogramma Fischer-Z
Concert uitverkocht
Fischer-Z in Zaal Lux is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 27 apr
Fischer-Z
Zaal Lux, Herenthout

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Fischer-Z aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De Engelse rockband Fischer-Z is een van de toonaangevende bands uit de hoogtijdagen van de new wave – hun derde album Red Skies Over Paradise (1981) mogen we gerust een klassieker noemen. Frontman John Watts schreef politieke teksten, maar draaide zijn hand ook niet om voor een catchy melodie, reden waarom singles als Marliese, The Worker en So Long de Top 40 haalden. Watts treedt vanavond aan met volledige band: Sinisa Banovic (drums), Adrien Rodes (toetsen), Marian Menge (gitaar) en David Purdye (bas). Met dertien albums op hun naam kan Fischer-Z kiezen uit een rijke catalogus!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Zaal Lux in Herenthout. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Zaal Lux in Herenthout? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fischer-Z in Zaal Lux plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fischer-Z

Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 08-04 - Boerderij Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 24/04 - TivoliVredenburg Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 24/04 - TivoliVredenburg Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 24/04 - TivoliVredenburg Foto Fischer-Z te Fischer Z - 11/05 - Podium Victorie Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 12/05 - Melkweg
 
Bekijk alle 114 foto's van Fischer-Z

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws