concert: Y&T in Nieuwe Nor op DINSDAG 15 OKTOBER 2024

DI.
15 OKT
Y&T 20:00 uur Nieuwe Nor, Heerlen
2024
Hoofdprogramma Y&T
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Y&T in Nieuwe Nor
Tickets Y&T:
Weet waar je koopt!
di 15 okt
Nieuwe Nor, Heerlen
€ 37,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Y&T is een Amerikaanse hardrockband, opgericht in de jaren 1970 onder de naam Yesterday and Today (naar het gelijknamige album van The Beatles). Na twee albums werd in 1981 de naam afgekort tot Y&T en bracht men het album Earthshaker met daarop de evergreen "I Believe in You" uit. Dit album werd uitstekend ontvangen door het hardrockpubliek en de Californiërs groeiden uit tot een topband in het genre en speelden in het voorprogramma van onder meer Ozzy Osbourne, AC/DC en Mötley Crüe. Op de albums erna verlegde Y&T de koers richting AOR.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nieuwe Nor in Heerlen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nieuwe Nor in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Y&T in Nieuwe Nor plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Y&T

Foto Y&T te Pinkpop Classic 2008 Foto Y&T te Waldrock 2006 Foto Y&T te Waldrock 2006 Foto Y&T te Pinkpop Classic 2008 Foto Y&T te Bospop 2005 Foto Y&T te Waldrock 2006
 
Bekijk alle 7 foto's van Y&T

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws