concert: Y&T in Podium Victorie op VRIJDAG 11 OKTOBER 2024

VR.
11 OKT
Y&T Grolsch Zaal, 20:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2024
Hoofdprogramma Y&T
Concert uitverkocht
Y&T in Podium Victorie is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 11 okt
Y&T
Podium Victorie, Alkmaar
€ 38,10

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Y&T aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De legendarische liveband Y&T (vernoemd naar het Beatles-album Yesterday & Today) komt wederom naar Uden! Y&T werd in 1973 opgericht door zanger en leadgitarist Dave Meniketti en bassist Phil Kennemore. In de jaren '80 waren ze zeer succesvol met albums als Earthshaker en Meanstreak, waar de internationale hit uit 1983, 'Midnight In Tokyo' uit voortkwam. In Europa brak de Amerikaanse band in 1981 door met de klassieke hardrockplaat Earthshaker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium Victorie in Alkmaar. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Y&T in Podium Victorie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Y&T

Foto Y&T te Waldrock 2006 Foto Y&T te Pinkpop Classic 2008 Foto Y&T te Waldrock 2006 Foto Y&T te Pinkpop Classic 2008 Foto Y&T te Waldrock 2006 Foto Y&T te Bospop 2005
 
Bekijk alle 7 foto's van Y&T

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen