concert: Elegy / Picture / Bildtstar in Het Bolwerk op ZATERDAG 01 JUNI 2024

  • Picture
    Picture - 7/4 - The Rock Temple
  • Picture
    Picture - 7/4 - The Rock Temple
ZA.
01 JUN
ELEGY / PICTURE / BILDTSTAR 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma Elegy Picture
Voorprogramma Bildtstar
Toegang VVK € 18/ Deur € 21

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na bijna 25 jaar viert Elegy de release op speciale picture disc-vinyls van hun volledige collectie van 8 albums met de “THE REUNION”-tour die in 2023 begint. Terugkijkend op hun lange carrière 'Elegy' die meer dan 250.000 albums heeft verkocht in meer dan 60 jaar landen wereldwijd. De oorsprong van de bandnaam Elegy als woordenboekverklaring is ijzersterk.

Nederlands oudste metalband Picture maakt bekend dat ze verder gaan waar ze vóór de coronabeperkingen gebleven waren, maar dan met nieuwe zanger en oude vriend Peter Strykes.
Jaren geleden bleek Peter al de perfecte match toen hij de zanger van Picture verving tijdens een optreden in Portugal toen de band tijdelijk zonder frontman zat.
De relatie tussen Peter en de band is altijd nauw geweest en op deze manier kan Picture ook Peter dankbaar zijn voor zijn inzet.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 03 november 2023 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Elegy / Picture / Bildtstar in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Picture, Bildtstar

Foto Picture te Picture - 7/4 - The Rock Temple Foto Picture te Picture - 7/4 - The Rock Temple Foto Picture te Picture - 7/4 - The Rock Temple Foto Picture te Picture - 7/4 - The Rock Temple Foto Picture te Picture - 7/4 - The Rock Temple Foto Picture te Picture - 7/4 - The Rock Temple
 
Bekijk alle 7 foto's van Picture

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws