concert: Jon Allen / The Luna Kings in Melkweg op DINSDAG 07 MEI 2024

  • Jon Allen
    Jon Allen - 05/11 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
  • Jon Allen
    Jon Allen - 05/11 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
DI.
07 MEI
JON ALLEN / THE LUNA KINGS OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Jon Allen The Luna Kings
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jon Allen / The Luna Kings in Melkweg
Tickets Jon Allen / The Luna Kings:
Weet waar je koopt!
di 07 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 25,30

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Nicolas Demuth aka Parra for Cuva keert terug naar Melkweg met nieuwe muziek. Zijn aankomende album Mimose wordt verwacht in 2024 en belooft opnieuw een sonische reis. De Berlijnse producer maakt al jaren soulvolle elektronica met sample's uit alle hoeken van de wereld. In 2018 brak hij internationaal door bij een groter publiek met de veelgeprezen albums Paspatou en Juno. Twee prachtige platen vol meeslepende melodieën en verleidelijke beats. Dit bracht hem afgelopen jaar naar de grote festivals als Burning Man, Sziget en het indrukwekkende Mexicaanse natuur voor de Cercle Music performance. Zijn muziek heeft een fijne chill-factor die ergens tussen euforie en melancholie zweeft. Een must voor de betere playlists en uitermate geschikt voor een intieme liveshow in de Melkweg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jon Allen / The Luna Kings in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jon Allen, The Luna Kings

Foto Jon Allen te Jon Allen - 05/11 - Tivoli Foto Jon Allen te Jon Allen - 05/11 - Tivoli Foto Jon Allen te Jon Allen - 05/11 - Tivoli Foto Jon Allen te Brabant Open Air 2013 Foto Jon Allen te Brabant Open Air 2013 Foto Jon Allen te Brabant Open Air 2013
 
Bekijk alle 11 foto's van Jon Allen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws