concert: The Answer in De Pul op ZATERDAG 06 APRIL 2024

  • The Answer
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • The Answer
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
06 APR
THE ANSWER 19:30 uur De Pul, Uden
2024
Hoofdprogramma The Answer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Answer in De Pul
Tickets The Answer:
Weet waar je koopt!
za 06 apr
De Pul, Uden
€ 25,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Ze hebben zeven albums uit, de wereld rond getourd en al jaren alles gegeven om op het podium de beste show ooit te geven, maar toen werd het stil rondom de Ierse band The Answer. Maar nu zijn ze terug! In 2024 komt de band naar Uden met hun nieuwe plaat Sundowners op zak!

The Answer, bestaande uit frontman Cormac Neeson, gitarist Paul Mahon, bassist Micky Waters en drummer James Heatley, hebben een carrière om trots op te zijn. Na hun doorbraak in 2005 met het nummer Keep Believin’ volgde niet lang daarna debuutalbum Rise en een reeks optredens in Europa waaronder als support van onder meer The Rolling Stones, Aerosmith en AC/DC. Nu zijn ze klaar om ook De Pul te veroveren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Pul in Uden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Answer in De Pul plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Answer

Foto The Answer te Dijkpop 2006 Foto The Answer te Zwarte Cross 2012 Foto The Answer te Zwarte Cross 2012 Foto The Answer te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto The Answer te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto The Answer te Huntenpop 2016
 
Bekijk alle 33 foto's van The Answer

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan