concert: Sophie Ellis-Bextor in TivoliVredenburg op ZONDAG 03 MAART 2024

ZO.
03 MRT
SOPHIE ELLIS-BEXTOR Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Sophie Ellis-Bextor
Concert uitverkocht
Sophie Ellis-Bextor in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 03 mrt
Sophie Ellis-bextor Met Voorprogramma: Holiday Sidewinder
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 34,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

In 2002 brak de Britse zangeres Sophie Ellis-Bextor door met haar hit "Murder On The Dancefloor," waarmee ze meteen het meest gedraaide nummer in Europa van dat jaar op haar naam zette. Sindsdien is ze verder gegaan met haar mix van jaren tachtig discopop en hedendaagse dancegrooves. In 2010 bracht ze samen met Armin van Buuren het nummer "Not Giving Up On Love" uit.

De zangeres heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Na haar succesvolle serie "Kitchen Disco Parties," die ze tijdens de pandemie op Instagram deelde, heeft ze twee verzamelalbums en haar eerste boek gepubliceerd. Bovendien is ze de presentatrice van haar wekelijkse radioshow op BBC2 en werkt ze momenteel aan het achtste seizoen van haar podcast. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze samen met haar echtgenoot, Richard Jones, de bassist van The Feeling, ook nog eens een kookboek uitgebracht. Met haar gloednieuwe album "HANA" komt ze terug naar de concertzalen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sophie Ellis-Bextor in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan