Sophie Ellis Bextor in april naar La Madeleine en Melkweg

Sophie Ellis Bextor
Sophie Ellis Bextor in april naar La Madeleine en Melkweg
Door melissavkoldam op 22 november 2021 - 10:38 Het is alweer 20 jaar geleden dat er een figuurlijke moord op de dansvloer werd gepleegd. De pas 21-jarige Sophie Ellis-Bextor brengt dan namelijk de inmiddels iconische single en haar grootste hit "Murder On The Dancefloor" uit, dat jaar het meest gedraaide nummer in Europa.

Afgelopen najaar bracht Sophie het lovend ontvangen album 'Songs From The Kitchen Disco' uit, met daarop haar grootste hits, en een selectie van haar fenomenale Kitchen Disco optredens tijdens de lockdown.

Straks als onze lockdown (hopelijk) over is treedt ze op in La Madeleine en in de Melkweg. Sophie Ellis Bextor doet daar shows op 3 en 4 april. Kaarten gaan in de verkoop op 26 november om 9:00 uur en voor de Melkweg ben je €32,20 kwijt.

Kaarten voor Sophie Ellis Bextor in La Madeleine koop je hier.
Kaarten voor Sophier Ellis Bextor in de Melkweg koop je hier.

Sophie Ellis-Bextor werd als zangeres bekend door Spillers hitsingle Groovejet (If This Ain’t Love) en haar wereldhit Murder On the Dancefloor. Van haar debuutalbum Read My Lips (2001) werden ruim 2 miljoen exemplaren verkocht. In 2014 besloot ze haar vijfde studioalbum Wanderlust via haar eigen EBGB’s label uit te brengen, geproducet door de Britse singer-songwriter Ed Harcourt. Het album stond drie weken in de UK Top 10 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Sophie Ellis Bextor in La Madeleine
Tickets Sophie Ellis Bextor
KIES TICKET
zo 03 apr
Sophie Ellis Bextor
La Madeleine, Brussel
ma 04 apr
Sophie Ellis Bextor
Melkweg, Amsterdam
€ 32,20
TivoliVredenburg news

JAMES MORRISON MET 'GREATEST HITS'-TOUR LANGS...De Engelse singer/songwriter James Morrison brak in 2006 meteen door met zijn...

ziggoDomelogo

NÓG EEN EXTRA CONCERT VOOR KENSINGTON IN DE ZIGGO DOME Kensington staat op 1, 2, 3 en 4 september in de Ziggo Dome. Ja dat lees je...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.