concert: Kinan Azmeh, Eric Vloeimans En Jeroen Van Vliet - Blow the Wind Easter in Concertgebouw op VRIJDAG 08 MAART 2024

  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz 2014 - dag 3
    © Charles Batenburg
  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz - dag 1
VR.
08 MRT
KINAN AZMEH, ERIC VLOEIMANS EN JEROEN VAN VLIET - BLOW THE WIND EASTER Concertgebouw, Amsterdam
2024

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na het daverende succes van Levanter zijn Azmeh, Vloeimans en Van Vliet terug met een nieuwe voorstelling. Een concert waarin hun werelden samensmelten en drie broeders in muziek elkaar weer vinden in Blow The Wind Easterly.

Kinan Azmeh is een internationaal bewonderd musicus. Deze topklarinettist uit Damascus nodigde onze toptrompettist Eric Vloeimans tien jaar geleden uit voor een eerste, bijzondere samenwerking en sindsdien zijn de mannen onafscheidelijk. Al lang was Vloeimans gefascineerd door oosterse klanken en de muzikale klik was zo sterk dat het voelde alsof ze al eeuwen samenspeelden. Ze wilden allebei meer en speelden samen Levanter, een betoverende voorstelling waarin de mannen werden bijgestaan door toppianist Jeroen van Vliet. De synergie tussen de muzikanten was zo sterk dat een nieuwe samenwerking niet uit kon blijven.

In Blow The Wind Easterly komen de mannen met nieuw repertoire en nemen ze je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar verre einders. In een avond met onverwachte vergezichten en de eindeloze, allesomarmende zee. Je waant ze te kennen maar bereid je voor op een magische verrassing.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Concertgebouw in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kinan Azmeh, Eric Vloeimans En Jeroen Van Vliet - Blow the Wind Easter in Concertgebouw plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Eric Vloeimans, Jeroen van Vliet, Kinan Azmeh

Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 20 foto's van Eric Vloeimans

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws