concert: Izaline Calister / Thijs Borsten - Van de andere kant in Schouwburg Amphion op DONDERDAG 02 MEI 2024

DO.
02 MEI
IZALINE CALISTER / THIJS BORSTEN - VAN DE ANDERE KANT Schouwburg Amphion, Doetinchem
2024

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Van De Andere Kant is een muzikale theatervoorstelling van zangeres Izaline Calister (Curaçao) en pianist Thijs Borsten (Nederland), waarin ze elkaar op humoristische wijze uitdagen om beter naar zichzelf door de ogen van de ander te kijken.

Thijs moedigt Izaline aan om Nederlandse liedjes te zingen en Izaline spoort Thijs aan om zich meer dan voorheen in haar te verplaatsen. Wat betekent het om zwart of wit, dan wel vrouw of man te zijn? Izaline en Thijs praten er in alle openheid over en leggen zo zowel overeenkomsten als onbegrip bloot.

In Van De Andere Kant zetten Izaline en Thijs de persoonlijke beleving van hun vriendschap en verscheidenheid kracht bij met traditionele liedjes van Curaçao, het Nederlandse levenslied en nieuw, eigen repertoire.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg Amphion in Doetinchem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Izaline Calister / Thijs Borsten - Van de andere kant in Schouwburg Amphion plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws