concert: The LSB Experience - Songs of Crosby, Stills, Nash & Young in Cpunt Theater op WOENSDAG 05 JUNI 2024

WO.
05 JUN
THE LSB EXPERIENCE - SONGS OF CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG 20:15 uur Cpunt Theater, Hoofddorp
2024
Hoofdprogramma The LSB Experience
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The LSB Experience - Songs of Crosby, Stills, Nash & Young in Cpunt Theater
Tickets The LSB Experience - Songs of Crosby, Stills, Nash & Young:
Weet waar je koopt!
wo 05 jun
Cpunt Theater, Hoofddorp

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De overeenkomst tussen The LSB Experience en Crosby, Stills, Nash & Young? Hun internationaal erkende prachtige samenzang en vocal harmonies. Dit theaterseizoen neemt de zeskoppige band u mee in een (her)beleving van de muziek van de folk rock band CSN&Y. Niet alleen nummers van deze band passeren de revue, ook solonummers van de heren en van eerdere bands als The Hollies (Nash), Buffalo Springfield (Young & Stills) en The Byrds (Crosby) komen voorbij. Uiteraard aangevuld met mooie verhalen en de welbekende publieksinteractie.

The LSB Experience bestaat uit Marcel Luntungan (gitaar, toetsen, zang), Hans Sligter (gitaar, zang), Sjoerd van den Broek (gitaar, zang), Rob Hendriks (bas, backing vocals), Peter Deiman (drums, backing vocals) en Andy Nijmeijer (toetsen). Naast vele optredens in de UK en US tourden ze de afgelopen vier seizoenen langs de Nederlandse theaters met hun Beatles & Beyond programma. Een veelvoorkomende reactie van theaters en publiek: “Wij voelen ons zeer welkom bij de jongens van The LSB Experience.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cpunt Theater in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The LSB Experience - Songs of Crosby, Stills, Nash & Young in Cpunt Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws