concert: Mell & Vintage Future - Roots & Romance III in Zaantheater op WOENSDAG 13 DECEMBER 2023

  • Mell & Vintage Future
    Ribs & Blues 2022
    © Filip Heidinga
  • Mell & Vintage Future
    NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
    © Charles Batenburg
WO.
13 DEC
MELL & VINTAGE FUTURE - ROOTS & ROMANCE III 20:00 uur Zaantheater, Zaandam
2023
Hoofdprogramma Mell & Vintage Future

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 13 december 2023.
Dat is 72 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Mell & Vintage Future - Roots & Romance III in Zaantheater
DEZE Mell & Vintage Future - Roots & Romance III TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 13 dec
Zaantheater, Zaandam

EXTRA INFORMATIE

ROOTS & ROMANCE III is een fris vervolg op deel II. Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem.

Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”.

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, soms best grote onderwerpen, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs, Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. En dus komt er meer, in ROOTS & ROMANCE III.

Foto's van Mell & Vintage Future

Foto Mell & Vintage Future te Mell & Vintage Future - 01/10 - Paard Foto Mell & Vintage Future te Mell & Vintage Future - 03/12 - Luxor Live Foto Mell & Vintage Future te Mell & Vintage Future - 01/10 - Paard Foto Mell & Vintage Future te Mell & Vintage Future - 24/01 - TivoliVredenburg Foto Mell & Vintage Future te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Mell & Vintage Future te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 58 foto's van Mell & Vintage Future

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws