concert: 3JS en Red Limo Quartet - Hollandse Meesters in Theater De Storm op DONDERDAG 23 MEI 2024

  • 3JS
    Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
  • 3JS
    Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
DO.
23 MEI
3JS EN RED LIMO QUARTET - HOLLANDSE MEESTERS 20:15 uur Theater De Storm, Winterswijk
2024
Hoofdprogramma 3JS Red Limo String Quartet
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets 3JS en Red Limo Quartet - Hollandse Meesters in Theater De Storm
Tickets 3JS en Red Limo Quartet - Hollandse Meesters:
Weet waar je koopt!
do 23 mei
Theater De Storm, Winterswijk

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In het voorjaar van 2024 komen de 3JS met een zeer bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters. Het Red Limo Quartet is een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma ‘Matthijs draait door’ en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee. Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt in voorgaande jaren.
De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkers-arrangementen van zo’n kwartet. In deze ‘Hollandse Meesters’-show wisselen ze hun eigen repertoire af met klassiekers uit het Nederlandstalige genre van o.a. Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Herman van Veen, Bløf, Doe Maar en vele anderen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Storm in Winterswijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Storm in Winterswijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat 3JS en Red Limo Quartet - Hollandse Meesters in Theater De Storm plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van 3JS, Red Limo String Quartet

Foto 3JS te 3J'S - 09/03 - Burgerweeshuis Foto 3JS te 3J'S - 09/03 - Burgerweeshuis Foto 3JS te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto 3JS te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto 3JS te 3J'S - 09/03 - Burgerweeshuis Foto 3JS te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
 
Bekijk alle 50 foto's van 3JS

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws