concert: Rootsriders in Bibelot op ZATERDAG 25 MEI 2024

  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
ZA.
25 MEI
ROOTSRIDERS Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2024
Hoofdprogramma Rootsriders
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rootsriders in Bibelot
Tickets Rootsriders:
Weet waar je koopt!
za 25 mei
Bibelot, Dordrecht
€ 25,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Rootsriders werden ooit opgericht ter herdenking van Bob Marley’s 25e sterfdag en de band is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse live-circuit. Zangeressen Giovanca Ostiana en Shirma Rouse, alsmede oud The Voice runner-up Mitchell Brunings, wiens blind audition van – uiteraard – een lied van Marley wereldwijd viral ging, zijn bekende oud-leden. De huidige zanger Mo Ali werd, zoals dat tegenwoordig gaat, via sociale media gevonden in Sudan. De band haalde begin 2022 de finale van het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Als beloning stond de band op 7 mei van dat jaar in een uitverkochte Ziggo Dome, samen met de 3 andere finalisten van het programma.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Bibelot in Dordrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Bibelot in Dordrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rootsriders in Bibelot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te Rootsriders - 28/04 - Luxor Live Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Retropop 2010
 
Bekijk alle 39 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen