concert: Joe Cocker Tribute Band + Fleetwood Mac (door Back To Fleetwood) in Manifesto op ZATERDAG 07 OKTOBER 2023

ZA.
07 OKT
JOE COCKER TRIBUTE BAND + FLEETWOOD MAC (DOOR BACK TO FLEETWOOD) 20:00 uur Manifesto, Hoorn
2023

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 oktober 2023.
Dat is 206 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Joe Cocker Tribute Band + Fleetwood Mac (door Back To Fleetwood) in Manifesto
DEZE Joe Cocker Tribute Band + Fleetwood Mac (door Back To Fleetwood) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 okt
Manifesto, Hoorn
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Joe Cocker (door Joe Cocker Tribute Band) en Fleetwood Mac (door Back to Fleetwood) samen op één avond. Uitgevoerd door muzikanten die de muziek door en door kennen en beleven.

Joe Cocker Tribute Band: Dit muzikale gezelschap brengt Joe Cocker weer helemaal tot leven. Natuurlijk worden de klassiekers gebracht van de Engelse blues-artiest. Henk Bolink kruipt in zijn huid en zet op unieke wijze de zang en moves van Joe Cocker neer.

Back to Fleetwood bestaat uit zeven ervaren muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

Wie kent ze niet, de tophits van de plaat Rumours? De typische sound in Dreams, Rhiannon, Sarah en Gypsy spreken vandaag nog steeds tot de verbeelding. Ook het fraaie Songbird of You Make Lovin’ Fun van Christine McVie en de emotioneel geladen composities zoals Chain, Don’t Stop en Go Your Own Way zijn een lust voor het oor…. De sterke leadzang kwaliteiten van elk bandlid garanderen een afwisselend programma en prachtig harmonieuze samenzang.