concert: Yori + Martin Jasper in Rotown op DONDERDAG 21 DECEMBER 2023

DO.
21 DEC
YORI + MARTIN JASPER 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Yori
Voorprogramma Martin Jasper

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 december 2023.
Dat is 129 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Yori + Martin Jasper in Rotown
DEZE Yori + Martin Jasper TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 dec
Rotown, Rotterdam
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Yori staat in 2023 voor meer durven, meer vertellen en meer geven. Niet gek dus dat haar sound van lief naar meer lef gaat en van akoestische gitaar naar meer elektronisch. Gooi daar een vleugje indie-pop, 80’s invloeden en catchy hooks overheen en je weet wat je van Yori kunt verwachten in het nieuwe jaar. Niet alleen op haar album, maar ook tijdens haar clubtour in april 2023.

Yori won met haar akoestische liedjes onder andere De Grote Prijs van Nederland en de Sena Pop NL-award. Nu gaat haar sound nog veel verder, dus je kan alleen maar dromen over wat ze nu zal bereiken. Met haar gelaagde elektronische landschappen en enorm radiovriendelijke refreinen weet ze de luisteraar in te pakken en mee te nemen op haar innovatieve reis.

Yori + Martin Jasper Rotown verslag

In één van de fijnste poppodia van ons land qua ambiance en kroeggevoel waar je nog lekker een biertje uit een echt glas kan drinken vierde YORI (Yori Swart) haar oudejaarsavond. Tien dagen voor de echte 31 december, want in dit geval vond haar afsluitende concert van een kleine clubtour plaats op de dag voor....

Naar het complete Yori + Martin Jasper in Rotown verslag

Gerelateerd nieuws