concert: De Staat (Yellow) in Paradiso op DINSDAG 30 JANUARI 2024

  • De Staat
    Werfpop 2012
  • Smudged
    Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022
    © Anja de Bruijn
DI.
30 JAN
DE STAAT (YELLOW) Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma De Staat
Voorprogramma Smudged

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 30 januari 2024.
Dat is 83 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Staat (Yellow) in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 30 jan
De Staat (Yellow)
Paradiso, Amsterdam
€ 37,50

EXTRA INFORMATIE

De Nijmeegse alternatieve rockband De Staat geeft in het kader van hun project Red / Yellow / Blue drie concerten in de Grote Zaal van Paradiso op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 januari 2024.

De vijfkoppige band De Staat onder leiding van frontman Torre Florim staat sinds de release van hun debuutalbum 'Wait For Evolution' uit 2009 bekend om hun alternatieve, dansbare rock met invloeden van genres als pop, blues, soul, funk en elektronische muziek. De Staat is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest populaire bands van Nederland, deelde het podium met The Rolling Stones en Muse en prijkte bovenaan het affiche als headliner van Lowlands 2019.

Red / Yellow / Blue is geen traditioneel studioalbum, maar muziek uitgebracht in drie categorieën. Op de vraag of het een album is, losse EP's zijn, of afspeellijsten, geeft De Staat nog steeds geen antwoord. Ze laten de fans zelf beslissen.

De Staat (Yellow) Paradiso verslag

Sinds haar debuutalbum uit 2009 is De Staat opgeklommen tot de meest eigenzinnige rockband van Nederland. De mix van alternatieve rock, funk en elektronica laat niemand onberoerd. En de band is daarbij altijd op zoek naar het experiment. Dat brengt de Nijmegenaren na een headline positie op Lowlands, experimenten....

Naar het complete De Staat (Yellow) in Paradiso verslag

Foto's van De Staat, Smudged

Foto De Staat te De Staat - 24/11 - TivoliVredenburg Foto De Staat te De Staat - 18/02 - AFAS Live Foto De Staat te Appelpop 2014 Foto De Staat te De Staat - 26/11 - De Oosterpoort Foto De Staat te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto De Staat te De Staat - 24/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 435 foto's van De Staat
Bekijk alle 12 foto's van Smudged

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest