concert: Mark Foggo’s Skasters in Manifesto op VRIJDAG 15 DECEMBER 2023

  • Mark Foggo's Skasters
    Baroeg Open Air 2011
  • Mark Foggo's Skasters
    Baroeg Open Air 2011
VR.
15 DEC
MARK FOGGO’S SKASTERS 20:00 uur Manifesto, Hoorn
2023
Hoofdprogramma Mark Foggo's Skasters

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 december 2023.
Dat is 125 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Mark Foggo’s Skasters in Manifesto
DEZE Mark Foggo’s Skasters TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 15 dec
Manifesto, Hoorn

EXTRA INFORMATIE

Mark Foggo is sinds de jaren ’80 een van de bekendste namen in de ska-scene. Vooral met zijn manische optredens, gekke persoonlijkheid en energieke ska-shows valt hij op.

In Liverpool, Engeland is hij opgegroeid en vanaf zijn veertiende al actief op slaggitaar. School vond hij maar niks en op 15-jarige leeftijd verhuisde hij naar Londen, waar hij een aantal jaren speelde in het beroemde Londense pubcircuit. In 1979 kwam Mark in Nederland terecht en begon zijn band “Mark Foggo and the Secret Meeting”. In 1980, na het uitbrengen van de single “New Shoes” op Top Hole Records, kreeg hij een contract aangeboden bij Polydor Records en bracht hij zijn debuutalbum “Speeding my Life Away” uit. Het album was meteen een succes en de band begon door Europa te toeren.

In 1989 bracht Mark Foggo zijn album “Ska Pig” uit. Het album was een enorme hit bij Ska-fans over de hele wereld en wordt tegenwoordig beschouwd als een klassieker in het genre. In 2019 bracht hij het album “Ska Pig Returns” uit, een eerbetoon aan het origineel na 30 jaar.

Foto's van Mark Foggo's Skasters

Foto Mark Foggo's Skasters te Baroeg Open Air 2011 Foto Mark Foggo's Skasters te Mark Foggo - 10/3 - Underground Foto Mark Foggo's Skasters te Paaspop Schijndel 2006 Foto Mark Foggo's Skasters te Mark Foggo - 10/3 - Underground Foto Mark Foggo's Skasters te Indian Summer 2006 Foto Mark Foggo's Skasters te Baroeg Open Air 2011
 
Bekijk alle 23 foto's van Mark Foggo's Skasters

Gerelateerd nieuws