concert: Portland in Muziekgieterij op ZONDAG 10 DECEMBER 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Portland
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Anne-Marie Kok
  • Portland
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Portland in Muziekgieterij) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
10 DEC
PORTLAND Main Stage, 20:00 uur Muziekgieterij, Maastricht
2023
Hoofdprogramma Portland

EXTRA INFORMATIE

Portland is het duo Jente Pironet en Nina Kortekaas, die sinds 2023 de plek van Sarah Pepels inneemt. Jaren nadat Jente het project opzette, waarvan de naam een eerbetoon is aan Elliot Smith, trof hij Sarah en wist hij dat zij zijn muzikale soulmate was. Vanaf dat moment werd het gaspedaal stevig ingedrukt, met deelnames aan Humo's Rock Rally en De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Niet veel later mochten ze onder meer de festivals Rock Werchter en Pukkelpop van hun bucket list schrappen. Ondertussen raast Portland door en hun fans lijken in ieder geval geen genoeg te krijgen van hun indie met folk-invloeden; je hoort ze op 10 december in Muziekgieterij.

Foto's van Portland

Foto Portland te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Portland te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Portland te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Portland te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Portland

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws