Portland deze zomer naar Openluchttheater Rivierenhof

Portland
Portland deze zomer naar Openluchttheater Rivierenhof
Door KayleeV op 11 januari 2024 - 10:33 Portland, de Belgische indiepop sensatie, brengt deze zomer hun betoverende muziek naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. Na een reeks uitverkochte clubshows, zal frontman Jente Pironet met zijn band op donderdag 22 augustus 2024 het publiek in de frisse buitenlucht van OLT verwelkomen.

Met hun mix van dromerige elektronica en oprechte indiepop veroverde Portland niet alleen de harten van België, maar ook internationale fans. Hits zoals 'Pouring Rain', 'Lucky Clover', en 'Expectations' van het debuutalbum 'Your Colours Will Stain' uit 2019 hebben de band op grote festivalpodia gebracht. Het recente album 'Departures' bracht Portland naar nieuwe hoogten, met uitverkochte shows in de AB & De Roma, en een optreden op Rock Werchter in 2021.

Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 12 januari om 11:00 met een ticketprijs van € 33,00. Koop hier tickets voor Portland in OLT Rivierenhof.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Portland in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Portland
do 22 aug
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 33,00
TivoliVredenburg

HERMANOS GUTIÉRREZ KONDIGT EXTRA SHOW IN... Hermanos Gutiérrez , de tweekoppige instrumentale band gevormd door de...

big thief

BIG THIEF NAAR OPENLUCHTTHEATER RIVIERENHOF IN AUGUSTUS Op woensdag 14 augustus 2024 zal het betoverende geluid van Big Thief...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.