concert: Anneke Van Giersbergen & Band in Paard op DONDERDAG 02 NOVEMBER 2023

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
DO.
02 NOV
ANNEKE VAN GIERSBERGEN & BAND Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2023
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anneke Van Giersbergen & Band in Paard
Tickets Anneke Van Giersbergen & Band:
Weet waar je koopt!
do 02 nov
Paard, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Darkest Skies Are The Brightest is Anneke’s 23e carrièrealbum. Het bewijst maar weer eens dat de prijswinnende Nederlandse artiest zich niet laat vangen door welk genre dan ook. Na dertien jaar frontvrouw te zijn geweest van de melancholische metalband The Gathering, sloeg ze in 2007 voor zichzelf toe. Sindsdien kent haar creativiteit geen grenzen. Anneke bouwde al snel een succesvolle solocarrière op en heeft meerdere keren opgenomen en opgetreden met het Canadese metalgenie Devin Townsend. Ze heeft haar serene maar krachtige stem ook uitgeleend aan onder meer: Anathema, de IJslandse folkgroep Árstíðir, Within Temptation, Ayreon mastermind Arjen Lucassen, Amorphis en prolegende John Wetton. Op 2 november keert ze met haar band terug naar Den Haag voor een optreden in PAARD.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anneke Van Giersbergen & Band in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 65 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen