event: Arnout Van Den Bossche "Coach" in Stadsschouwburg Antwerpen op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

ZA.
16 NOV
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE "COACH" 20:00 uur Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Arnout van den Bossche
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Arnout Van Den Bossche
Tickets Arnout Van Den Bossche "Coach":
za 16 nov
Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen
€ 24,00 - 38,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow ‘Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf! (Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro)

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsschouwburg Antwerpen in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsschouwburg Antwerpen in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Arnout Van Den Bossche "Coach" in Stadsschouwburg Antwerpen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten