concert: Weird Omen + Kind Human + SØCKS in Slachthuisterrein op VRIJDAG 26 MEI 2023

VR.
26 MEI
WEIRD OMEN + KIND HUMAN + SØCKS Slachthuisterrein, Haarlem
2023
Hoofdprogramma Kind Human SØCKS Weird Omen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 mei 2023.
Dat is 339 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Weird Omen:
Beste band OOIT. Garagerock trio met heel veel psych en fuzzzzzzz, ondergedompeld in precies genoeg reverb. Ik ga hier niet te veel woorden aan vuil maken, maar geloof me nou maar als ik zeg dat dit gewoon écht de beste band ooit is, en dat we héél blij zijn dat ze nog bij ons op het podium kunnen staan.

Kind Human:
Kind Human is ready om hun lockdown agressie eindelijk om te vormen naar een eigenzinnige liveshow vol ATTITUDE. Verwacht drumcomputers, rauwe gitaren, harde live drums, agressieve vocals en pure mysterieuze verhalen. Klinkt als The Kills meets Warpaint dussss, don’t miss out.

SØCKS:
Eerlijk, gecompliceerd en altijd klaar om een boodschap te versturen. Deze vier persoons synth en new-new-wave gebaseerde band SØCKS neemt de luisteraar mee tijdens een rondleiding in een wereld gevuld met realisme vanuit het andere perspectief, en daagt je uit om kritisch te denken over normaliteit. Gebaseerd op rouwe teksten, technologische waves en dynamische composities, halen ze inspiratie uit Elbow, New Order en De Staat.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws