concert: Cloudsurfers in Doornroosje op ZATERDAG 23 DECEMBER 2023

  • Cloudsurfers
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2022
  • Cloudsurfers
    Popronde Leeuwarden 2021
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
23 DEC
CLOUDSURFERS Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Cloudsurfers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 december 2023.
Dat is 97 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Cloudsurfers in Doornroosje
DEZE Cloudsurfers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 23 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Onvoorspelbaar, zweterig, vurig: Cloudsurfers is zonder twijfel een van de meestveelbelovende bands uit de Nederlandse garage punk scene.Met twee drummers alszwetende tandem, staat het publiek in no time in de moshpit!

Het ene moment rolt de gemuteerde garagepunkpost-grunge en psychedelische rock van Cloudsurfers tussen de halsbrekende G-krachten van King Gizzard en Osees, dan spookrijdt de band weer over een verlaten snelweg richting zevende hemel waar Pixies en Nirvana hun plechtig opwachten.
Na de release van hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me uit 2021 speelde Cloudsurfers in 2022 meer dan 50 shows waaronder vele festivals en een uitverkocht Merleyn eind 2022. Het tweede album van Cloudsurfers “Subhuman Essence”, dat uitkomt op 15 september 2023, legt de lat hoog om de pure opwinding van het live spelen op de plaat te vangen in nauwe samenwerking met producer Abel De Grefte. Het album werd gemixt door Michael Badger (Amyl & Sniffers, SONS en King Gizzard’ Nonagon Infinity). Dit album van King Gizzard is een bepalend album geweest voor het geluid van Cloudsurfers en daarmee is de cirkel rond.

Foto's van Cloudsurfers

Foto Cloudsurfers te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Cloudsurfers te Vicefest 2022 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie Foto Cloudsurfers te Vicefest 2022 Foto Cloudsurfers te Popronde Leeuwarden 2021 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 19 foto's van Cloudsurfers

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest