concert: Krezip - Theatertour 2024 in Schouwburg Amphion op DONDERDAG 25 APRIL 2024

  • Krezip
    Pinkpop 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Krezip
    De Vrienden van Amstel Live 2020
    © Maarten Ederveen
DO.
25 APR
KREZIP - THEATERTOUR 2024 Rabobank Zaal, 20:00 uur Schouwburg Amphion, Doetinchem
2024
Hoofdprogramma Krezip
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Krezip - Theatertour 2024 in Schouwburg Amphion
Tickets Krezip - Theatertour 2024:
Weet waar je koopt!
do 25 apr
Schouwburg Amphion, Doetinchem
€ 44,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In 2024 komt Krezip voor het eerst in lange tijd naar de Nederlandse theaters. Het belooft een muzikale reis te worden door het volledige oeuvre van de band waarbij grote hits afgewisseld worden met mooie verhalen. Van klein en intiem tot aan groots gebracht zoals alleen Krezip dat kan.

Krezip heeft sinds hun doorbraak in 2000 een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit ‘I Would Stay’. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit en scoorden ze grote hits met nummers als 'Out Of My Bed', 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg Amphion in Doetinchem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Krezip - Theatertour 2024 in Schouwburg Amphion plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Krezip

Foto Krezip te Concert at Sea 2022 Foto Krezip te Paaspop Schijndel 2008 Foto Krezip te Paaspop Schijndel 2005 Foto Krezip te Dauwpop 2004 Foto Krezip te Parkpop 2003 Foto Krezip te Paaspop Schijndel 2005
 
Bekijk alle 137 foto's van Krezip

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws