concert: Coheed And Cambria - Neverender Nwftwm in 013 op MAANDAG 19 JUNI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Coheed & Cambria
    Rock Werchter 2010


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Coheed And Cambria - Neverender Nwftwm in 013) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
19 JUN
COHEED AND CAMBRIA - NEVERENDER NWFTWM Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2023
Hoofdprogramma Coheed & Cambria
Voorprogramma Soul Glo

EXTRA INFORMATIE

Het New Yorkse Coheed and Cambria keert terug naar Tilburg voor een speciaal 'Neverender' concert! De klassieker 'No World For Tomorrow' (2007) wordt integraal gespeeld, naast nieuwe nummers van het laatst verschenen album 'A Window of the Waking Mind'. Onder leiding van frontman Claudio Sanchez combineert de band het emo-genre met prog-invloeden, scheurende solo's, alt-rock en pop-punk en is gebaseerd op Sanchez' uitgebreide science fiction universum (inclusief stripboeken en romans). Oorspronkelijk een zijproject van de creatieve frontman, maar werd al snel muziek toen hij het voorlegde aan zijn muzikale vrienden. Coheed and Cambria kan - met een vleugje emo - worden beschouwd als de moderne opvolger van klassieke heavy-metalgroepen als Pink Floyd, Led Zeppelin en Rush, evenals andere trippy, futuristische prog uit de jaren zestig en zeventig. De band schetst een donkere en apocalyptische toekomst met hun songs en strips, waarbij ze hun verhalen niet koppelen aan klassieke klanken zoals in vroegere prog, maar aan metal uit de jaren tachtig. Een unieke en bijzondere mix van heavy dus, opnieuw te bewonderen in 013!

Foto's van Coheed & Cambria, Soul Glo

Foto Coheed & Cambria te Rock am Ring 2008 Foto Coheed & Cambria te Sziget 2019 - maandag Foto Coheed & Cambria te Groezrock 2019 Foto Coheed & Cambria te Sziget 2019 - maandag Foto Coheed & Cambria te Groezrock 2019 Foto Coheed & Cambria te Rock Werchter 2010
 
Bekijk alle 17 foto's van Coheed & Cambria

Gerelateerd nieuws