concert: Ntjam Rosie / SMANDEM. in BIRD op DONDERDAG 01 JUNI 2023

  • Ntjam Rosie
    Andy Allo - 30/11 - People's Place
  • Ntjam Rosie
    North Sea Jazz 2015 - Vrijdag
DO.
01 JUN
NTJAM ROSIE / SMANDEM. 20:00 uur BIRD, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Ntjam Rosie SMANDEM.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 01 juni 2023.
Dat is 328 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ntjam Rosie / SMANDEM. in BIRD
DEZE Ntjam Rosie / SMANDEM. TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 01 jun
BIRD, Rotterdam
€ 17,50 - 18,00

EXTRA INFORMATIE

Een iconic collaboration in the making! Rotterdam’s very own singer-songwriter Ntjam Rosie en de Amsterdamse jazz crew SMANDEM. slaan hun handen in één voor de aankomende ep ELLE – Reworked. De beste combinatie sinds peanutbutter & jelly als je het aan ons vraagt.
In 2010 releasete Ntjam Rosie haar tweede album ELLE. Twaalf jaar later genieten we nog altijd van haar eigenzinnige visie op jazz en soul en haar karakteristieke sound. Destijds wilde zij zichzelf bewijzen en gezien en gehoord worden. Inmiddels heeft ze dat kunnen loslaten en kijkt ze graag met een frisse blik naar nieuwe muzikale mogelijkheden, nieuwe sounds en nieuwe energie. Om die reden besloot ze met de Amsterdam-based SMANDEM. een selectie van de songs van ELLE onderhanden te nemen en naar het heden te brengen. Het resultaat is een sound die tegelijk energiek en vibey aanvoelt alsook rauw en smooth. De ep ELLE – Reworked verschijnt in April 2023, dus genoeg tijd om je bekent te maken met de nieuwe ep voordat Ntjam Rosie & SMANDEM.

Foto's van Ntjam Rosie, SMANDEM.

Foto Ntjam Rosie te Summertime Festival 2019 Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Summertime Festival 2019 Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place Foto Ntjam Rosie te Summertime Festival 2019 Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Ntjam Rosie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws