Winnen: 2x2 tickets voor Ntjam Rosie & SMANDEM in Patronaat

review: North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Ntjam Rosie
Winnen: 2x2 tickets voor Ntjam Rosie & SMANDEM in Patronaat
Door sjoertb op 10 mei 2023 - 14:17 Ntjam Rosie maakt eigenzinnige jazz en soul in combi met haar eigen karakteristieke geluid. Dit jaar is ze toe aan weer iets nieuws: met een frisse blik zoekt ze nieuwe sounds en energie en werkt daarom samen met het Amsterdamse collectie SMANDEM. De songs van haar debuutalbum ‘ELLE’ hebben ze samen in een nieuw fris en hedendaags jasje gestoken. Binnenkort treedt het gezelschap op in Haarlem en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Op 14 mei speelt Ntjam Rosie & SMANDEM in Patronaat en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Ntjam Rosie & SMANDEM'.

Deze winactie loopt tot en met 13 mei.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lauren Spencer Smith

LAUREN SPENCER SMITH MET EUROPESE TOUR NAAR... Lauren Spencer Smith heeft aangekondigd een Europese tour te gaan doen: ze...

Holly Johnson

HOLLY JOHNSON IN HET NAJAAR NAAR NEDERLAND EN BELGIË Holly Johnson komt in het najaar naar de Melkweg in Amsterdam, Paard in Den...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.