concert: Charlie Cunningham in De Roma op DINSDAG 09 MEI 2023

  • Charlie Cunningham
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • Rachel Sermanni
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
DI.
09 MEI
CHARLIE CUNNINGHAM 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2023
Hoofdprogramma Charlie Cunningham
Voorprogramma Rachel Sermanni

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 09 mei 2023.
Dat is 346 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Charlie Cunningham in De Roma
DEZE Charlie Cunningham TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 09 mei
De Roma, Antwerpen
€ 22,00 - 24,00

EXTRA INFORMATIE

Als geen ander laat Charlie Cunningham klassieke en melodieuze gitaarakkoorden samengaan met melancholisch pianospel en sensuele harmonieën, vaak beïnvloed door zijn jarenlange verblijf in Andalusië. Met zijn prachtige, warme songs vormt de Brit het ultieme bewijs dat je ook met intimistische, persoonlijke muziek een groot publiek kan bereiken.

Hoewel Charlie Cunningham lang onder de radar bleef, bouwt de singer-songwriter sinds enkele jaren een uniek succesverhaal uit. In het Verenigd Koninkrijk, zijn thuisland, speelde hij in de meest prestigieuze concerthallen, waaronder de iconische Queen Elizabeth Hall. Online bereikt hij met zijn sensuele harmonieën meer dan een half miljard streams. Ook collega-muzikanten sluiten Cunningham in hun hart. Zo tourde hij al met onder meer King Creosote, Mighty Oaks en de onnavolgbare Rodriquez.

Met het ambitieuze album Frame in aantocht (release 31 maart 2023) en de daaropvolgende Europese tour is Charlie Cunningham helemaal klaar om ook in België zijn zegetocht verder te zetten.

Foto's van Charlie Cunningham, Rachel Sermanni

Foto Charlie Cunningham te Paléo Festival 2019 Foto Charlie Cunningham te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Charlie Cunningham te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Charlie Cunningham te London Calling #1 2015 Foto Charlie Cunningham te London Calling #1 2015 Foto Charlie Cunningham te Paléo Festival 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Charlie Cunningham
Bekijk alle 7 foto's van Rachel Sermanni

Gerelateerd nieuws