Charlie Cunningham kondigt Europese Tour aan ter ere van nieuw album 'Frame'

Charlie Cunningham
Charlie Cunningham kondigt Europese Tour aan ter ere van nieuw album 'Frame'
Door Semberendsen op 12 september 2023 - 11:47 De Engelse singer-songwriter Charlie Cunningham heeft onlangs zijn langverwachte album 'Frame' uitgebracht en is klaar om zijn nieuwe muzikale creatie te delen met zijn Europese fans. Om dit te vieren, heeft hij aangekondigd dat hij op tournee zal gaan en maar liefst drie locaties in de Benelux zal bezoeken.

Op 14 februari 2024 zal Cunningham een concert geven in Tivoli Vredenburg in Utrecht, Nederland. Op 15 februari 2024 kunnen Nederlandse fans hem zien optreden in de Stadsschouwburg, Groningen. En op 26 februari 2024 zal hij het podium betreden in Het Depot in Leuven, België. De kaartverkoop gaat live op 15 september om 10 uur en voor een ticket ben je rond de 25 euro kwijt.

Hij staat bekend om zijn akoestische gitaarspel en het creëren van melancholische en introspectieve muziek. Cunningham heeft verschillende albums en EP's uitgebracht, waaronder "Lines" (2017) en "Permanent Way" (2019). Zijn muziek wordt vaak gekenmerkt door zowel technisch bekwaam gitaarspel als diepgaande teksten. Hij heeft een groeiende aanhang vanwege zijn unieke geluid en zijn vermogen om emotionele diepgang in zijn nummers te brengen.

Tickets voor Charlie Cunningham’s concerten in de Benelux koop je hier:
14-02-2024 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
15-02-2024 - Stadsschouwburg Groningen, Groningen (tickets)
26-02-2024 - Het Depot, Leuven (tickets)




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vv

NIEUWE TOUR VV (VILLE VALO) KOMT NAAR NEDERLAND EN... VV (Ville Valo) , bekend als de charismatische frontman van de...

Wende

WENDE VOEGT EXTRA SHOWS TOE AAN HAAR 'STERRENLOPEN'... WENDE maakt vandaag bekend dat ze in april & mei nog 10 keer het podium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.