concert: The Dirty Daddies in 013 op ZATERDAG 09 MAART 2024

  • The Dirty Daddies
    Festyland 2013
  • The Dirty Daddies
    Festyland 2013
ZA.
09 MRT
THE DIRTY DADDIES Main, 19:30 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma The Dirty Daddies
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Dirty Daddies in 013
Tickets The Dirty Daddies:
Weet waar je koopt!
za 09 mrt
013, Tilburg
€ 30,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

SINNERS ARE WINNERS is de titel van de clubtour die The Dirty Daddies komende winter langs de poppodia van Nederland brengt. Als je deze inmiddels roemruchte mannen in het wit eerder live hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten. De grootste partyband van Nederland verzorgt met een ruim twee uur durende show de ultieme feestavond waar je stoutste dromen zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. In een zondvloed van hits en gekkigheid is het publiek uiteindelijk de grote winnaar. Let's get dirty op 9 maart in Tilburg!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Dirty Daddies in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Dirty Daddies

Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 14/10 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Daddies te Central Park 2023 Foto The Dirty Daddies te Festyland 2014 Foto The Dirty Daddies te Festival Strand 2019 Foto The Dirty Daddies te Concert At Sea 2015 Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 03/01 - Luxor Live
 
Bekijk alle 99 foto's van The Dirty Daddies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws