concert: The Dirty Daddies in Gebouw-T op ZATERDAG 16 DECEMBER 2023

  • The Dirty Daddies
    Festyland 2013
  • The Dirty Daddies
    Festyland 2013
ZA.
16 DEC
THE DIRTY DADDIES Rabozaal, 21:00 uur Gebouw-T, Bergen op Zoom
2023
Hoofdprogramma The Dirty Daddies
Concert uitverkocht
The Dirty Daddies in Gebouw-T is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 16 dec
The Dirty Daddies
Gebouw-T, Bergen op Zoom
€ 29,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

SINNERS ARE WINNERS is de titel van de clubtour die The Dirty Daddies komende winter langs de poppodia van Nederland brengt. Als je deze inmiddels roemruchte mannen in het wit eerder live hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten. De grootste partyband van Nederland verzorgt met een ruim twee uur durende show de ultieme feestavond waar je stoutste dromen zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. In een zondvloed van hits en gekkigheid is het publiek uiteindelijk de grote winnaar. Let’s get dirty op 15 en 16 december in Gebouw-T.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gebouw-T in Bergen op Zoom? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Dirty Daddies in Gebouw-T plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Dirty Daddies

Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 06/12 - Patronaat Foto The Dirty Daddies te Central Park 2023 Foto The Dirty Daddies te Pop on Top 2022 Foto The Dirty Daddies te Woerdense Vakantieweek 2017 Foto The Dirty Daddies te Festyland 2013 Foto The Dirty Daddies te Pop on Top 2022
 
Bekijk alle 99 foto's van The Dirty Daddies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws