concert: Spinvis in Hedon op VRIJDAG 19 JANUARI 2024

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
VR.
19 JAN
SPINVIS Grote zaal, 19:30 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Spinvis
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Spinvis in Hedon
Tickets Spinvis:
Weet waar je koopt!
vr 19 jan
Hedon, Zwolle
€ 28,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Met Pasen openbaart Spinvis zijn nieuwe album Be-Bop-A-Lula, getooid met de oerkreet die het ontstaan van de rock & roll vergezelde. Het zevende album van Spinvis gaat uiteraard gepaard met een clubtour door Nederland en België.“We zochten een woord dat iets zou zeggen over deze tour. Het gaat over ons. Het gaat over onze tijd. Het gaat over ons leven op een avond in het heelal. Het woord is "Be-bop-a-lula."

Een blik in de kaleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit. Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. We zijn blij dat deze meestersmid van goede liedjes ook deze tour weer langs Zwolle komt om zijn altijd trouwe publiek te trakteren op een mooi concert.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Into The Great Wide Open 2013 - dag 3 Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Dauwpop 2017 Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws