concert: Ntjam Rosie / SMANDEM. in TivoliVredenburg op DONDERDAG 19 OKTOBER 2023

  • Ntjam Rosie
    Summertime Festival 2019
    © Maarten Ederveen
  • Ntjam Rosie
    North Sea Jazz 2015 - Vrijdag
DO.
19 OKT
NTJAM ROSIE / SMANDEM. Cloud Nine, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Ntjam Rosie SMANDEM.
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ntjam Rosie / SMANDEM. in TivoliVredenburg
Tickets Ntjam Rosie / SMANDEM.:
Weet waar je koopt!
do 19 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 24,35

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De in Kameroen geboren zangeres Ntjam Rosie heeft met haar karakteristieke stemgeluid een eigenzinnige visie op jazz en soul. Haar doorbraakalbum 'ELLE' uit 2010 opende vele deuren, waarmee ze gezien en gehoord werd in veel zalen. Waaronder onze Cloud Nine en op North Sea Jazz festival.

Met een frisse blik kijkt ze naar muzikale mogelijkheden. Daarom besloot ze samen met het jonge jazzkwartet SMANDEM haar doorbraakalbum ‘ELLE’ onderhanden te nemen. Het resultaat is een mooie mix van ruw en energiek naar zacht en loom. De eerste single 'In Need' is alvast te beluisteren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ntjam Rosie / SMANDEM. in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ntjam Rosie, SMANDEM.

Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Summertime Festival 2019 Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place
 
Bekijk alle 19 foto's van Ntjam Rosie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws