concert: Hard In Heerlen: Psychonaut in Nieuwe Nor op DONDERDAG 25 MEI 2023

  • Psychonaut
    Paaspop 2022
    © René Obdeijn
DO.
25 MEI
HARD IN HEERLEN: PSYCHONAUT 19:30 uur Nieuwe Nor, Heerlen
2023
Hoofdprogramma Psychonaut

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 mei 2023.
Dat is 308 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Hard In Heerlen: Psychonaut in Nieuwe Nor
DEZE Hard In Heerlen: Psychonaut TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 25 mei
Nieuwe Nor, Heerlen
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

De Belgische progressive/post-metalband PSYCHONAUT is terug met hun langverwachte tweede album "Violate Consensus Reality". Na het succes van hun debuutalbum "Unfold The God Man", dat bijna 3.000 keer op vinyl is verkocht en al drie keer is herdrukt, verstevigt dit nieuwe album hun positie in de Europese metalgemeenschap.

Het album neemt luisteraars mee op een viscerale reis door ons collectieve menselijke bewustzijn, met explosieve riffs, indrukwekkende vocalen en complexe maar pakkende composities. De band distantieert zich van het idee dat de mensheid fundamenteel slecht is en omarmt in plaats daarvan de visie van een nieuwe beschaving geworteld in het idee dat we deel uitmaken van een levend, heilig universum. Het album is ruw, meedogenloos en prikkelt de zintuigen op een manier die zeldzaam is voor conceptalbums.

PSYCHONAUT heeft eerder opgetreden op grote Belgische festivals en is al support geweest voor bands zoals Amenra en Brutus. Mis je kans niet om ze live te zien en hun transformerende muziek zelf te ervaren!

Foto's van Psychonaut

Foto Psychonaut te Paaspop 2022 Foto Psychonaut te Paaspop 2022 Foto Psychonaut te Paaspop 2022 Foto Psychonaut te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 4 foto's van Psychonaut

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws