concert: Claw Boys Claw in Rotown op VRIJDAG 26 MEI 2023

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
VR.
26 MEI
CLAW BOYS CLAW 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Claw Boys Claw

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 mei 2023.
Dat is 328 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Claw Boys Claw in Rotown
DEZE Claw Boys Claw TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 26 mei
Rotown, Rotterdam
€ 24,50

EXTRA INFORMATIE

Claw Boys Claw is onsterfelijk. De band rondom Peter te Bos is als een feniks die telkens weer vol nieuw leven uit zijn eigen as herboren wordt. Met elk nieuw album weten ze vernieuwing te brengen, maar de fundamenten van Claw Boys Claw zijn al bijna vier decennia lang bekend: doordringende gitaren met een bluesy randje, drums zo scherp als het lemmet van een dolk en natuurlijk de theatrale donderpreken van Te Bos, de vaderlandse opperpriester van de punkrock.

Een show van Claw Boys Claw gaat puur om het ontregelen, het scheppen van chaos en de viering van het alternatieve, onderbelichte geluid. Een sacrale oerkracht pur sang die onmogelijk in banen te leiden valt. Er zullen naast nummers van het laatste album Kite ongetwijfeld ook oude hits gespeeld worden. Bijzijn is meemaken!

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw 21/05 Burgerweeshuis Foto Claw Boys Claw te Dauwpop 2022 Foto Claw Boys Claw te Fuzfest - 27/09 - Paradiso Foto Claw Boys Claw te Pinkpop Classic 2009 Foto Claw Boys Claw te Lowlands 2008 Foto Claw Boys Claw te Paaspop Schijndel 2008
 
Bekijk alle 138 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws