concert: The Slow Show in Metropool Enschede op ZATERDAG 21 OKTOBER 2023

  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso

Podiuminfo foto's van The Slow Show in Metropool Enschede

ZA.
21 OKT
THE SLOW SHOW Hertog Jan Zaal, 20:30 uur Metropool Enschede, Enschede
2023
Hoofdprogramma The Slow Show

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 oktober 2023.
Dat is 181 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Slow Show in Metropool Enschede
DEZE The Slow Show TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 21 okt
Metropool Enschede, Enschede
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Heanig an en rap wat zou de lijfspreuk van The Slow Show kunnen zijn ware het niet dat deze band uit Manchester komt en hun Twents derhalve een beetje roestig is. Nou loopt Erik ten Hag daar ook in de buurt rond dus dat zou nog kunnen veranderen maar daar gokken we niet op. We lichten dus maar even toe. The Slow Show houdt wel van een muzikale pas op de plaats als dit de spanning van een compositie te goede komt en dat blijkt dus best vaak te zijn. De alternatieve pop van de mannen vaart in ieder geval wel bij een versnelling lager, zowel op het podium als in de studio.

Denk hierdoor nou niet dat je in slaap gesust wordt met de muziek van deze band. De fraai gearrangeerde songs zinderen soms van onderhuidse spanning. Een vergelijking met acts als The National en Tindersticks ligt voor de hand mede vanwege de aangename stem van zanger Rob Goodwin die ook tonen van Leonard Cohen, Mark Lanegan en andere beroemde baritons in zijn palet heeft. Prachtige alternatieve pop dus op 21 oktober in Enschede!

Foto's van The Slow Show

Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 21/10 - Metropool Enschede Foto The Slow Show te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 18/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 71 foto's van The Slow Show

Gerelateerd nieuws