concert: Levitation Room (usa) + Heavy Whipped Cream in dB's op DINSDAG 25 APRIL 2023

DI.
25 APR
LEVITATION ROOM (USA) + HEAVY WHIPPED CREAM 20:00 uur dB's, Utrecht
2023
Hoofdprogramma LEVITATION ROOM (USA)
Voorprogramma Heavy Whipped Cream

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 25 april 2023.
Dat is 370 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Levitation Room (usa) + Heavy Whipped Cream in dB's
DEZE Levitation Room (usa) + Heavy Whipped Cream TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 25 apr
dB's, Utrecht
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Exclusieve NL show van LEVITATION ROOM, het zwaar psych rockende gezelschap uit de bloeiende LA scene. Net voor Covid stonden de koffers van de band al gepakt voor een EU tour ter promotie van hun laatste album Headspace op Greenway Records. Dat ging niet door maar nu, ruim twee later, is de Europese tour een feit en doet Leviation Room dB’s aan voor hun enige NL show.
Verwacht prachtige harmonieen, heerlijk meanderende gitaarpartijen en pakkende trippy songs. Hun sound is doordrongen van die typische West Coast psychedelica die we kennen van bands als The West Coast Pop Art Experimental Band & Byrds (vroeger) en Frankie & the Witch Fingers (nu) en is niet minder dan de perfecte blauwdruk van de laid back psychedelische sound van een vloeistofdia. Van harte aanbevolen voor liefhebbers van The Liminanas, LA Witch en Triptides.

Support komt van het Utrechtse Heavy Whipped Cream, een band die net zo folky, trippy, soulful en psychedelic is als de hoofdact. Groeibriljantje uit de Domstad en hoog tijd deze jongens een podium te bieden.