concert: Laster / Tribulation in Doornroosje op VRIJDAG 07 JULI 2023

  • Tribulation
    Into The Grave 2016
    © Tim van Veen
  • Tribulation
    Into The Grave 2016
    © Tim van Veen
VR.
07 JUL
LASTER / TRIBULATION Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Laster Tribulation
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Laster / Tribulation in Doornroosje
Tickets Laster / Tribulation:
Weet waar je koopt!
vr 07 jul
Doornroosje, Nijmegen
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Tribulation maakt avontuurlijke, dynamische duistere metal met de nodige black en old school death invloeden. De mystieke sfeer en de retrovibe samen met de NWOBHM en classic rock invloeden maken van de Zweedse band een unieke act.

Tribulation kent geen grenzen en doet wat goed voelt. Vlammende gitaarsriffs gaan hand in hand met zware, catchy ritmes die voor een ongekende sfeer zorgen. Zo ook op hun laatste album ‘Where The Gloom Becomes Sound’ uit 2021.

Laster maakt hun debuut in Doornroosje en dat is op zich best verrassend, want de gemaskerde band weet al jaren de nodige indruk te maken met hun sfeervolle avant-gardistische black metal. De band uit Utrecht beschrijft haar eclectische stijl zelf als “obscure dance music” en integreert – net als stadsgenoten Grey Aura – met het grootste gemak invloeden uit post en jazz rock, shoegaze en art pop binnen het kaderwerk van extreme metal.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 03 februari 2023 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Laster / Tribulation in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Laster, Tribulation

Foto Laster te Fortarock 2019 Zaterdag Foto Tribulation te Dynamo MetalFest 2019, Zaterdag Foto Tribulation te Roadburn 2014 - Dag 3 Foto Tribulation te Into The Grave 2016 Foto Tribulation te Dynamo MetalFest 2019, Zaterdag Foto Tribulation te Roadburn 2014 - Dag 3
 
Bekijk alle 1 foto's van Laster
Bekijk alle 13 foto's van Tribulation

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws