Watain met Abbath en supports voor concert naar Tilburg

Watain
Watain met Abbath en supports voor concert naar Tilburg
Door chloetzintzoglou op 14 februari 2022 - 12:53 Dit moet wel dé blackmetal-package van het jaar zijn. Artiesten Watain, Abbath, Tribulation en Bølzer geven een concert op donderdag 29 september 2022. Het concert vindt plaats in de grote zaal van Poppodium 013 te Tilburg. In 2018 heeft Watain al eerder opgetreden in 013. Nu komen daar Abbath, Tribulation en Bølzer bij voor een avondvullende show vol trve kvlt blackmetal.

De voorverkoop begint woensdag 16 februari om 10:00 uur. Een ticket kost € 36,40. Via deze link koop je tickets voor Watain / Abbath en supports in de 013. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Zowel Watain als Abbath zijn komende zomer te zien op Hellfest in Frankrijk en Alcatraz Metal Festival in België. Watain reist in mei ook nog langs het Graveland Festival in Drenthe. Benieuwd hoe Watain er live uitziet? Onze fotografen hebben al flink wat shows bekeken. Check hier het resultaat.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

CONCERTZALEN BELGIË VANAF 18 FEBRUARI WEER VOOR TEN...Goed nieuws uit België. Diverse bronnen melden dat het Overlegcomité, dat in...

Zuiderpark Live

SUZANNE VEGA VERPLAATST TOUR NAAR JULI EN VOEGT... De Belgische en Nederlandse tournee van Suzanne Vega , die initieel gepland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.