concert: Oliver Pesch in V11 op ZATERDAG 25 MAART 2023

  • Oliver Pesch
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
25 MRT
OLIVER PESCH 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2023
Hoofdprogramma Oliver Pesch

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 maart 2023.
Dat is 390 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Oliver Pesch in V11
DEZE Oliver Pesch TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 25 mrt
V11, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Oliver Pesch is een nieuw aanstormend West Coast/Americana talent uit onze eigen lage landen. De Rotterdammer gooide al menig hoge ogen met zijn 2e single Shelly, welke onmiddellijk een topsong op radio 2 werd. Daarnaast deelde de singer-songwriter al de planken met Danny Vera en staat hij aankomend jaar op het befaamde Eurosonic Noorderslag.

Ons geluk kan niet op, want op deze avond komt Oliver zijn debuutalbum presenteren. Hiervan hebben we gelukkig al een klein voorproefje mogen ontvangen met de single That’ll Be It. De nummers van Pesch zijn levendig en erg gedetailleerd. Het is dan ook goed terug te horen dat hij een echte verhalenverteller is, en dat hij veel aandacht besteedt aan de manier hoe hij dit het best, en meest origineel kan doen. Misschien is dit wel de laatste keer om deze artiest in zo’n intieme setting te zien spelen. Mis dit niet!

Foto's van Oliver Pesch

Foto Oliver Pesch te Live At Amsterdamse Bostheater Kula Shaker - 09/08 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Oliver Pesch te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Oliver Pesch te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Oliver Pesch te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Oliver Pesch te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Oliver Pesch