concert: Suzan & Freek - Theatertour in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 24 MAART 2023

  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018
VR.
24 MRT
SUZAN & FREEK - THEATERTOUR Meneer Frits, 20:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2023
Hoofdprogramma Suzan & Freek

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Suzan & Freek stonden de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met liedjes als Blauwe Dag, Weg Van Jou, Goud en Honderd Keer. Dit jaar spelen ze hun grootste shows ooit, maar na twee uitverkochte Ziggo Dome shows en een volle festivalzomer met optredens op grote festivals als Paaspop, Concert At Sea en Zwarte Cross zoekt het duo dit najaar de intimiteit van het theater op. Samen met hun voltallige band brengen ze hun grootste hits, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Dichtbij, persoonlijk en één en al muziek: een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en waarna je met een goed gevoel weer naar buiten stapt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Suzan & Freek - Theatertour in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te 538 Koningsdag 2022 Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Suzan & Freek te HIER 2022 Foto Suzan & Freek te Concert at Sea 2022 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Foto Suzan & Freek te Fields of Joy Festival 2019
 
Bekijk alle 109 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws