concert: Racoon in Doornroosje op VRIJDAG 14 APRIL 2023

  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard
VR.
14 APR
RACOON Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Racoon
Concert uitverkocht
Racoon in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 14 apr
Racoon
Doornroosje, Nijmegen
€ 46,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Racoon aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Liverpool Rain’ maar ook ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Hee Joh Jip’ en ‘De Echte Vent’. Er is maar één band die moeiteloos hun Engelstalige hits kan afwisselen met Nederlandse liedjes, en dat is Racoon.

Vertrouwd en verrassend tegelijk, met klassiekers én nieuwe muziek. Een avond met het beste dat de Zeeuwse band te bieden heeft. Zoals altijd recht voor zijn raap. Kwetsbaar en stoer tegelijk. Of, om met zanger Bart te spreken: “De muziek komt uit onze donder, dat is belangrijk”.

In het voorjaar van 2023 keert Racoon terug de clubs in, waaronder dus Doornroosje! Naast de indrukwekkende reeds hits die Racoon door hun carrière door heeft opgebouwd, komt er vanavond ongetwijfeld ook werk aan bod van het Nederlandstalige album ‘Spijt is Iets Voor Later’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Racoon in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Racoon - 22/04 - AFAS Live Foto Racoon te Retropop 2013 Foto Racoon te Share A Perfect Day 2016 Foto Racoon te Racoon - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Racoon te Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag Foto Racoon te Concert At Sea 2015
 
Bekijk alle 332 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws