concert: Paulien Cornelisse - in Calefax-land in Stadsgehoorzaal Leiden op VRIJDAG 12 MEI 2023

VR.
12 MEI
PAULIEN CORNELISSE - IN CALEFAX-LAND Nuon Zaal, 20:00 uur Stadsgehoorzaal Leiden, Leiden
2023
Hoofdprogramma Calefax Paulien Cornelisse

EXTRA INFORMATIE

Paulien Cornelisse is een van Nederlands meest creatieve en originele geesten. En ze houdt van Calefax. Een perfecte combinatie: Pauliens fijnzinnig gepunnik met woorden en vragen die je even niet zag aankomen, en de al even subtiele klanken van Calefax. Woorden en muziek die als ragfijn filigraan met elkaar worden vervlochten.

Kun je praten met een blaasinstrument?
Paulien Cornelisse speelt met taal en woorden. Ze schrijft en maakt theater, podcasts en televisieprogramma’s, best wel grote dingetjes. Bovendien is ze een fanatiek muziekliefhebber. Voor Calefax treedt ze aan als spreekstalmeester en stand-upprogrammeur; zij is degene die de dingen allemaal net even anders bekijkt, beluistert en omschrijft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsgehoorzaal Leiden in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsgehoorzaal Leiden in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Paulien Cornelisse - in Calefax-land in Stadsgehoorzaal Leiden plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws