concert: Klangstof in Rotown op ZATERDAG 08 APRIL 2023

  • Klangstof
    Radio Mortale - 26/3 - Sugarfactory
    © Arend Jan Hermsen
  • Klangstof
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
08 APR
KLANGSTOF 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Klangstof

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 april 2023.
Dat is 381 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Klangstof in Rotown
DEZE Klangstof TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 apr
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Dat de drie mannen van Klangstof niet stilzitten is duidelijk. Zo hebben ze in 2022 maar liefst een EP, een album én een handjevol singles uitgebracht. De heren die als eerste Nederlandse band ooit op Coachella speelde zijn na een aantal jaren die aanvoelde als een “emotionele storm” op de proppen gekomen met hun meest openhartige werk tot nu toe; Godspeed to the Freaks.

De indie-esque synthrock van de Amsterdammers is van mijlen ver te herkennen en ze hebben hier een mooie niche bubbel mee opgebouwd voor zichzelf. Dat leverde ze een mooie internationale tour als voorprogramma van The Flaming Lips op, bijvoorbeeld. Het contrast tussen de laatst uitgebrachte EP, die wat luchtig aanvoelt, en het bovengenoemde album is groot, en dit maakt voor een interessante mix op deze avond in Rotown.

Foto's van Klangstof

Foto Klangstof te Klangstof - 12/10 - Tolhuistuin Foto Klangstof te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Klangstof te Klangstof - 12/10 - Tolhuistuin Foto Klangstof te Lowlands 2016 - Zondag Foto Klangstof te London Calling loves Concerto 2015 Foto Klangstof te Life I Live 2019
 
Bekijk alle 65 foto's van Klangstof

Gerelateerd nieuws