concert: Benny Sings + Joya Mooi in Maassilo op WOENSDAG 05 APRIL 2023

  • Benny Sings
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
  • Benny Sings
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
WO.
05 APR
BENNY SINGS + JOYA MOOI 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2023
Hoofdprogramma Benny Sings
Voorprogramma Joya Mooi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Benny Sings + Joya Mooi in Maassilo
Tickets Benny Sings + Joya Mooi:
Weet waar je koopt!
wo 05 apr
Maassilo, Rotterdam
€ 23,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Als we het over een grootheid uit de hoofdstad hebben, dan praten we over Benny Sings. De zanger lijkt naast het publiek, ook in de smaak te vallen bij gelijkgestemde artiesten. Zo heeft hij collaborations gedaan met o.a. Mac DeMarco, Tom Misch en met Rex Orange Country de monsterhit ‘Loving Is Easy’ uitgebracht. En alsof dit nog niet genoeg is, nam Benny Sings ook nog een sessie op voor de befaamde Tiny Desk Concerts van NPR. Het succes lijkt niet op te kunnen.

De muziek van Benny klinkt nog even fris en vrolijk als altijd, zo ook op zijn laatste single ‘The Only One’. Z’n muziek is doordrenkt van die heerlijke luchtige, lo-fi popsongs waar we allemaal zo van houden en haalt inspiratie uit stromingen als hip-hop, soul en jazz. Benny Sings viert volgend jaar zijn 20-jarige jubileum en komt voor een feestje naar de Maassilo.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Maassilo in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Benny Sings + Joya Mooi in Maassilo plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Benny Sings, Joya Mooi

Foto Benny Sings te Alles is nu 2021 Foto Benny Sings te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Benny Sings te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Benny Sings te Alles is nu 2021 Foto Benny Sings te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto Benny Sings te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag
 
Bekijk alle 12 foto's van Benny Sings

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws