Benny Sings viert twintigjarig jubileum met concert in Carré

Benny Sings
Benny Sings viert twintigjarig jubileum met concert in Carré
Door kimvanderzon op 09 mei 2023 - 15:41 Benny Sings viert zijn twintigjarig jubileum met een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam op woensdag 6 december 2023. Dit maakte de Amsterdamse artiest zojuist bekend.

Voor Benny Sings is het concert opnieuw een droom die uitkomt, terugkijkend op een jaar vol met hoogtepunten zoals de release van zijn nieuwe album 'Young Hearts', een billboard voor dat zelfde album op Times Square in New York en een uitverkochte Paradiso & Europese tour.

Benny Sings, onder meer bekend van ‘Big Brown Eyes’, ‘Rolled Up’ met Mac DeMarco en ‘Lovin Is Easy’ met Rex Orange County, heeft inmiddels met artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum samengewerkt. Dit jaar kwam zijn nieuwe album ‘Young Hearts’ uit, waarop hij de samenwerking aanging met producer Kenny Beats.

Naast de uitverkochte Europese clubtour en de zojuist aangekondigde Carré show, staan er voor dit jaar ook grote festivals zoals NN North Sea Jazz op de planning en tourt hij met zijn band door Amerika.

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 12 mei om 10:00. Haal hier je tickets voor Benny Sings. De ticketprijs is vanaf 18,15.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Stromae hart1

STROMAE CANCELT GEHELE MULTITUDES TOURNEE LANGS...Heel vervelend nieuws voor de vele fans van Stromae. De Belgische zanger laat...

walk off the earth

WALK OFF THE EARTH MET NIEUWE EUROPESE TOURNEE NAAR... De vijfkoppige band Walk Off The Earth gaat dit najaar op tour. Ze zullen in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.