concert: Racoon in Paradiso op ZATERDAG 06 MEI 2023

  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard
  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
ZA.
06 MEI
RACOON Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Racoon
Concert uitverkocht
Racoon in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 06 mei
Racoon + Elephant
Paradiso, Amsterdam
€ 47,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Racoon aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Met 25 jaar op de teller is de Nederlandse band Racoon populairder dan ooit – zo verkochten ze in april 2022 nog Rotterdam Ahoy uit. Mede verantwoordelijk voor dit hernieuwde succes is de switch van Engels- naar Nederlandstalig op hun album Spijt Is Iets Voor Later (2021), waarmee Racoon een Edison won. Eerste single Het Is Al Laat Toch kwam in 2020 al uit en werd de grootste Nederlandse hit van dat jaar. Maar vergeet ook de rest van het Racoon-repertoire niet: zes studioalbums propvol perfecte popliedjes zoals No Mercy, Laugh About It en Love You More.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Racoon in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Racoon te Pinkpop 2006 Persconferentie Foto Racoon te Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag Foto Racoon te Racoon - 22/04 - AFAS Live Foto Racoon te Racoon - 25/3 - TivoliVredenburg Foto Racoon te Appelpop 2006
 
Bekijk alle 332 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws