concert: Ray Fuego in Simplon op VRIJDAG 10 FEBRUARI 2023

  • Ray Fuego
    WOO HAH! 2019
    © Erik Luyten
  • Ray Fuego
    WOO HAH! Festival 2017
    © Bogdan Khromov
VR.
10 FEB
RAY FUEGO 20:00 uur Simplon, Groningen
2023
Hoofdprogramma Ray Fuego

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 februari 2023.
Dat is 412 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ray Fuego in Simplon
DEZE Ray Fuego TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 feb
Simplon, Groningen
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Ray Fuego is een man met veel talenten en meerdere creatieve gezichten. Al in de diverse groepen liet Fuego zien dat zijn mentaliteit en muziek bol staan van activisme en een keiharde Do It Yourself mentaliteit. Zo brak hij door hiphop-collectief SMIB, de punkers van Ploegendienst waar Ray samenspeelt met oudleden van Aux Raus.

Maar nu is Ray weer bezig als solo artiest. Met de EP ‘Wit’ werd de basis gelegd voor het prijswinnende album ‘Zwart’, zijn debuut album.

Het album met onder andere een samenwerking van Raven van de garagerockgroep Mozes & The Firstborn.  Zwart werd in 2019 opgevolgd door zijn tweede album ‘Fue’. Eerder dit jaar bracht zijn album ‘Open Bloot ’n Paranoïde’ uit. Het blijkt een plaat die ook in de pers kan rekenen op lof. Ray’s voorkomen is de belichaming van zijn geluid: rauw veelzijdig roekeloos ruig maar stijlvol en scherp. Al met al genoeg ingrediënten voor een harde avond hiphop.

Foto's van Ray Fuego

Foto Ray Fuego te WOO HAH! 2019 Foto Ray Fuego te WOO HAH! Festival 2017 Foto Ray Fuego te WOO HAH! 2019 Foto Ray Fuego te WOO HAH! Festival 2017 Foto Ray Fuego te WOO HAH! 2019 Foto Ray Fuego te WOO HAH! 2019
 
Bekijk alle 7 foto's van Ray Fuego

Gerelateerd nieuws